Zabrana kopiranja sadržaja

Websajt TOP SAJT.rs  www.topsajt.rs je u vlasništvu kompanije INTO doo. Web sajt služi za informativne svrhe i tako treba da je tretiran. Sve savete i deljena iskustva proverite sa stručnim licem.

Autorska prava i zabrana neovlašćenog kopiranja i korišćenja sadržaja objavljenih na websajtu TOP SAJT.rs

U skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima Republike Srbije, nije dozvoljeno bilo kakvo, ručno ili softversko, neovlašćeno kopiranje i umnožavanje sadržaja ili delova sadržaja objavljenih na TopSajt.rs websajtu.
Pod sadržajem se podrazumevaju tekstualni sadržaji stranica, logotipi, fotografije, zanimljivosti, grafička rešenja i svi ostali sadržaji koji se po Zakonu o autorskom i srodnim pravima smatraju autorskim delom.


Kompanija INTO DOO zadržava pravo da prekršioca goni sudski.

Korisnik usluga zadržava autorsko pravo nad pojedinačnim tekstom i fotografijama svojih oglasa. Korisnik usluga pristaje na obradu dimenzija fotografija zbog njihovog estetskog uklapanja u izgled stranica na TopSajt.rs websajtu.

Kontakt sa timom i zabrana objavljivanja detalja ili komunikacije u celosti

Za kontakt sa timom TopSajt.rs websajta korisnici se upućuju na kontakt formular koji se nalazi na websajtu. Odgovor administratora ili drugog člana tima TopSajt.rs ne mora da predstavlja gledište kompanije INTO DOO, pa u skladu sa tim korisnici usluga ne mogu ostvariti nikakva prava na osnovu takve komunikacije. Nije dozvoljeno bilo kakvo objavljivanje komunikacije tima TopSajt.rs sa korisnikom usluga bez pisane dozvole INTO DOO ili njenog ovlašćenog lica.

Pre Nego  Što Odete ...

Znamo da nije lako doneti odluku brzo u minut ili dva. Izrada web sajta i Prezentovanje na internetu je kompleksnija tema.

Iz tog razloga  Pozivamo Vas na (on-line) sastanak na kome bismo se mogli upoznati detaljnije porazgovarati

DOZVOLITE DA SE UPOZNAMO I PORAZGOVARAMO

SAČEKAJTE

TEL: 011 40 45 201

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima