Besplatni Poklon

Vaučer 50 Evra

Preuzimanjem besplatnog vaučera za usluge kompanije Into d.o.o. u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe moderno, profesionalno i atraktivno predstavljanje na internetu

Do vaučera možete doći vrlo lako!

ZABLISTAJTE NA INTERNETU

Vaučer možete iskoristiti do 30.4.2022
Besplatan Poklon Vaučer u Iznosu od 50 EVRA Možete Iskorititi Za

IZRADU WEB SAJTA

Novim web sajtom, poboljšanje poslovanja i sticanje novih klijenata je zagarantovano. Zajedno ćemo napraviti takav web sajt koji ste od uvek zamišljali ili želeli da imate.

IZRADU INTERNET PRODAVNICE

Za Vas ćemo izraditi internet prodavnicu i sve ostalo što Vam je potrebno za uspešnu prodaju proizvoda na internetu. Sa internet prodavnicom ćete dopreti do novih kupaca.

DIGITALNI MARKETING

Povećajte posetu svom web sajtu ili internet prodavnici. Pokažite svoju ponudu pravim ljudima, u pravo vreme, na pravom mestu. 

Vaučer za subvencionisani usluge u Srbiji se mogu koristiti na sledeći način

U Daljem Tekstu Ćemo Vam Navesti Pravila
Šta Je Potrebno Za Dobijanje Vaučera i Na Šta Možete Iskoristiti Navedene Pogodnosti.

USMERENOST U PRODAJU

Osnovne Informacije

Registruj se i ostvari TOP SAJT bonus dobrodošlice VAUČER u IZNOSU OD 50 EVRA. Sve posetioce koji se registruju i popune obrazac na našem sajtu na stranici https://topsajt.rs/vaucer-januar-2022 očekuje bonus dobrodošlice.
Čim obaviš registraciju stičeš pravo na bonus za klađenje na sve vrste sportova i igara koje naša kladionica ima da ponudi. Najbolje od svega je to što za aktivaciju bonusa nije potreban nikakav depozit već samo registracija.
Odmah nakon registracije ćeš dobiti notifikaciju na sajtu koja će te obavestiti da se na tvom računu nalazi bonus dobrodošlice. Taj bonus možeš koristiti za bilo koju vrstu klađenja koje Meridianbet online kladionica ima.
Na ovaj način Meridian želi da pomogne svojim novim igračima da započnu klađenje i da bez ikakvog početnog ulaganja dođu do svog prvog dobitka. I ti možeš biti jedan od njih. Registruj se, ostvari pravo na bonus i upusti se u svet online klađenja.
Bonus koji ostvariš možeš iskoristiti za bilo koju vrstu klađenja. Trajanje bonusa je vremenski ograničeno. Imaš 12 časova da bonus u celosti iskoristiš za klađenje.

Njime se mogu platiti isključivo usluge smeštaja, a ne ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i sl;
vaučer se može koristiti isključivo u ugostiteljskim objektima izvan mesta prebivališta i izvan mesta studiranja korisnika vaučera;
vaučer se može koristiti isključivo za smeštaj u trajanju od najmanje pet noći;
vaučer može pokriti maksimalan iznos za smeštaj u vrednosti od 5.000 dinara. Ukoliko je iznos računa za smeštaj veći, korisnik je dužan da ostatak sume isplati iz sopstvenih sredstava. Ukoliko je iznos računa za smeštaj manji, vaučer pokriva ceo iznos, a razlika do 5.000 dinara se ne može naknadno iskoristiti;
korisnik vaučera prijavu podnosi lično i tom prilikom stavlja na uvid, odnosno prilaže potrebnu dokumentaciju. Izuzetno, za korisnike prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, za ratne vojne invalide, za civilne invalide rata i penzionere podnošenje prijave i stavljanje na uvid potrebne dokumentacije može izvršiti drugo lice.
Ovlašćenje za podnošenje prijave i stavljanje na uvid potrebne dokumentacije korisnik prava na penziju daje na obrascu jednokratnog punomoćja, koji možete skinuti AKO KLIKNETE OVDE.
Vaučer se može iskoristiti zaključno sa 20. 11. 2022. godine.
Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP „Pošta Srbije“ podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno, period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne sme da bude kraći od 30 dana.

USMERENOST U PRODAJU

Konverzija Iz Posetioca u Kupca

Da svaki potencijalni kupac koji dođe na Vaš sajt ostane na njemu, da dobije brzo pravu informaciju i da ga sam sajt navede na kupovinu (urađen po pravilima struke – sadrži prodajni levak, jasan, uređen tako da svaka informacija bude na svom mestu, a uz besprekorni dizajn koji rade naši vrhunski dizajneri)

Pre Nego  Što Odete ...

Znamo da nije lako doneti odluku brzo u minut ili dva. Izrada web sajta i Prezentovanje na internetu je kompleksnija tema.

Iz tog razloga  Pozivamo Vas na (on-line) sastanak na kome bismo se mogli upoznati detaljnije porazgovarati

DOZVOLITE DA SE UPOZNAMO I PORAZGOVARAMO

SAČEKAJTE

TEL: 011 40 45 201

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima