P.J. Kralja Petra 45

11000 Beograd

Pošaljite upit

KORAK 1:

 

Popunite obrazac!

 

Budite sigurni da su Vaše informacije tačne kako bismo mogli da Vam pomognemo. Ništa u obrascu nije teško ili zahtevno. Ukoliko možete (nije obavezno) u polje komentar unesite osnovne stvari o tome šta radite, šta prodajete, itd. Na taj način možemo bolje razumeti Vašu situaciju pre nego što Vas kontaktiramo i razgovaramo o potencijalnoj poslovnoj saradnji.

Korak 2:

 

Evo šta će se desiti nakon toga

 

Kada popunite upitnik, Nenad (iz naše kompanije) će vas pozvati, da sa njim malo više porazgovarate o vašem poslu i on će hteti da prikupi što više informacija o Vama, kako bismo mogli tačno da planiramo kako da izradimo Vaš web sajt ili kako da napravimo, da imate što veću posetu ili da napravimo ono što biste Vi želeli.

 

Sigurno ćemo Vas pozvati i to najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja upita.

 

Očekujte da će naš inicijalni poziv traje između 15 i 20 minuta. To je odprilike potrebno vreme da shvatimo šta vam tačno treba i na koji način to možemo uraditi.

 

Na toj tački ćete moći da odlućite ako želite odnosno smatrate da možemo sarađivati.

 

Ukoliko ne budete želeli sarađivati, mi ćemo Vašu odluku poštovati i što se nas tiče to je fer i korektno.

 

U najgorem slučaju dobićete besplatan savet sa naše strane, koji Vam može pomoći da ostvarite bolju prodaju i ukaže Vam na koji način će Vas ljudi gledati kao lidera u svojoj oblasti.

 

Na kraju, ovo je za ljude koji žele da preduzmu prvi korak i spremni su na akciju i znaju prepoznati dobru priliku kada je vide. Ako ste to vi, danas je dan kada možete napraviti korak napred i podignuti svoj posao na sledeći nivo.

 

Popunite obrazac i kliknite na dnu obrasca dugme (pošalji) kako biste podneli aplikaciju.

 

Naš tim će Vas kontaktirati što pre je moguće i zakazati termin za razgovor.

Započnimo saradnju

Vaše ime

Vaše prezime

Naziv Vaše kompanije

Vaš telefon

E-mail adresa