Izrada Web Sajta
Budite korak ispred Vaše konkurencije

Izrada Web Sajta – Novim web sajtom, poboljšanje poslovanja i sticanje novih klijenata je zagarantovano.

Besplatne Konsultacije

Zajedno Ćemo Napraviti Web Sajt Kakav Ste Oduvek Zamišljali Ili Želeli Da Imate.

ELEGANTAN, LEP I MODERAN WEB SAJT

Sadržaj i Dizajn Web Sajta Kojim Ćete Se
Ponositi Pred Klijentima i Poslovnim Partnerima

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Naš #1 prioritet je Vaše zadovoljstvo. To znači da stojimo iza svoga rada 100%, bez obzira na sve.

INVESTICIJA KOJA ĆE VAM SE ISPLATITI

Web Sajt i digitalni marketing su ključ za rast vašeg poslovanja u doba novih tehnologija.

IZUZETNA CENA

Uverite se da su naša ponuda i paketi dizajnirani tako da ćete uvek dobiti najviše za svoj novac.

Predstavite Se Potencijalnim Klijentima U Najboljem Mogućem Svetlu

Da Imate Savršeno Optimizovan Sajt Koji Je Visoko Pozicioniran Po Svim Vama bitnim Ključnim Pojmovima Vaše Delatnosti / Usluge / Proizvoda

Dugogodišnja Iskustvo

Naš tim programera ima preko 15 godina iskustva u izradi vrhunskih sajtova i sarađuje sa nekim od najvećih brendova u Srbiji.

Samostalno Upravljanje

Ukoliko želite možete da sami upravljate sadržajem i radite sve potrebne izmene na njemu.

Bez Skrivenih Troškova

Cena kompletne izrade web sajta je unapred poznata, bez skrivenih troškova.

Sajt Na Više Jezika

Sajt na Engleskom, Italijanskom, Nemačkom, ili nekom drugom jeziku ukoliko ste okrenuti inostranom tržištu.

Vaše Vlasništvo

Da sajt ili prodavnicu za koju odaberete domen uradite jedanput i da ostane Vaše trajno vlasništvo

Uređivačku Asistencu​

Uređivačku podršku od 1-12h godišnje u zavisnosti zavisno od paketa podrške za koji ste se odlučili

Izrada Web Sajta Na Brz, Prijatan i Efikasan Način

Ne Postoji Idealno Vreme Za Izradu Web Sajta. Nema Potrebe Za Beskonačnim Odlaganjem Izrade, Čekanjem Na Bolje Vreme ili Na Prikladniji Trenutak Kada Se Više Možete Posvetiti Tome.

Naša Kompanija
INTO d.o.o. Se Ponosi Jednom Od Najviših Bonitetnih Ocena

Kompanija INTO d.o.o. kroz brend za izradu web sajtova i internet prodavnica, TOP SAJT, jedna je od vodećih firmi u Srbiji u svojoj oblasti poslovanja.

Kako Ide Proces Izrade Web Sajta?

01

Razgovor o Željama i Očekivanjima

Izrada web sajta započinje otkrivanjem Vaših potreba, želja i ciljeva. O svemu tome detaljno razgovaramo na uvodnom radnom sastanku, gde definišemo Vaše potrebe i predlažemo konkretna rešenja. Naši stručnjaci razgovaraju sa Vama kako će web sajt biti dizajniran i koje marketinške strategije ćemo zajedno raditi kako bismo postigli postavljene ciljeve. Pored savetnika za prodaju i marketing, u razgovor su uključeni project manager i stručnjak za SEO optimizaciju na google pretraživaču. Za složenije izrade web sajta, u fazu planiranja uključuju se i dizajner i programer.

02

Za Koju Ponudu Se Želite Odlučiti?

Nakon razgovara o željama i očekivanjima predstavljamo Vam našu celokupnu ponudu paketa za izradu web sajta i predlažemo Vam koji paket bi bio najprimereniji Vašim zahtevima i potrebama. Paketi izrade web sajta su napravljeni na takav način da ispune sve moguće varijante izrade web sajta (broj stranica, koliko tipskih stranica, kakav dizajn želite da imate, koliko teksta želite da napišemo za Vas, koliko slika treba da unesemo, koliko korektura ćete tražiti i još mnogo toga), a na Vama je da za sebe izaberete onaj koji Vam najviše odgovara i koji je u skladu sa Vašim željama i očekivanjima.

03

Dizajn Web Sajta

Iskusni dizajner kreira jedinstveni ili šablonski predlog dizajna web sajta zasnovan na dogovorenoj strukturi sajta. Svaki korak je dobro osmišljen, svako dugme je namenski dizajnirano da obezbedi da Vaša web lokacija ubedi posetioca da stupi u kontakt sa vama. E-poštom ćemo Vam poslati gde ćete moći da pristupite radnoj verziji dizajna na pregled i korekture. Predlog dizajna popravljamo i nadograđujemo sve do tačke Vašeg potpunog zadovoljstva i konačne potvrde.

04

Grafički i Drugi Sadržaj Ako Ga imate

Uskladitvi dizajna sledi faza tehnične izvedbe oziroma programiranja spletne strani. Ker so naša spletna mesta grajena in izdelana po meri, je faza programiranja za nas najslajši izziv. Izkušena ekipa razvijalcev vedno najde najboljše tehnične rešitve, da spletno mesto deluje brezhibno in zanesljivo ter je visoko uvrščeno v spletnih iskalnikih. Programerji so ves čas na tekočem z najnovejšimi tehničnimi standardi in smernicami za prihodnost.

 

Ukoliko Nemate Materijala To Ne Predstavlja Problem!

Ob zaključku faze vam po elektronski pošti pošljemo testni naslov, kjer lahko dostopate do delovne verzije novega spletnega mesta. Delovna verzija je tehnično zaključena in sprogramirana spletna stran, na kateri manjkajo le vsebine (besedila, fotografije, video), ki nam jih naročnik še ni dostavil.

Razvoj spletne strani se zaključi s testiranjem delovanja in kakovosti celotne spletne strani, vnosom manjkajočih vsebin ter objavo spletne strani na strežnik.

05

Razvoj / Izrada Web Sajta

Nakon prikupljanja postojećeg materijala i usvajanja dizajna sledi faza tehničke implementacije ili programiranja web sajta. Iskusni tim programera uvek pronalazi najbolja tehnička rešenja kako bi Vaš budući web sajt radio besprekorno i pouzdano i bio visoko pozicioniran u pretraživačima.

Na kraju faze, e-mailom ćemo Vam poslati test adresu, gde ćete moći da pristupite radnoj verziji novog web sajta. Radna verzija je tehnički dovršena i programirana web lokacija, kojoj nedostaje samo Vaša korektura I mišljenje.

Razvoj web sajta završava se testiranjem rada i celokupnim kvalitetom web stranice, unosom dodatnog sadržaja ukoliko nešto nedostaje i objavljivanjem web sajta na serveru.

06

Hosting, Podrška i Održavanje Web Sajta

Za web sajtove koje kreiramo možemo predložiti kompanije koje se bave hostingom i registracijom domena. Predložene kompanije pružaju siguran i pouzdan hosting na kvalitetnim i brzim serverima.
Sa nama možete potpisati ugovor o održavanju koji Vam nudi povlašćeni tretman, nižu cenu nadogradnje, brži odziv podrške i stalnu dostupnost telefonom i e-poštom tokom radnog vremena. Obavezujemo se da će Vaš web sajt biti siguran, adekvatno osvežen i ažuriran.

07

SEO Optimizacija I Digitalni Marketing

Naši stručnjaci za SEO optimizaciju se staraju da vaš web sajt bude dizajniran na način koji obezbeđuje visoko rangiranje na pretraživačima tako da potencijalni klijenti mogu brzo da vas pronađu. Konsultant za SEO optimizaciju je prisutan na projektu od samog početka, jer efikasna optimizacija zahteva koordinaciju već u fazi planiranja vašeg web sajta.

Veliku pažnju stavljamo na izbor ključnih reči, pravljenja naslova i kreiranju sadržaja.

U našoj ponudi želimo da Vam pružimo odlične finansijske uslove, ali i mogućnost individualno skrojenih rešenja koji su u skladu sa Vašim poslovanjem (prema vašim tačnim potrebama) i Vašim strateškim ciljevima.

Tehnička Superiornost Web Sajtova Koje Pravimo

Svaka Pojedinačna Linija Programerska Koda Je Napravljena Zato Da Bi Se Vaši Web Sajtovi Otvarali Brzo. Imamo Brojke koje To Dokazuju.

Bez jQuery

Mnogo puta blokiranje prikaza jQuery preprečava put optimizaciji i performansama. Dakle, umesto toga koristimo Vanilla JavaScript.

Manje od 50 KB

Naš web sajt je lagan kao pero. Potrebno je manje od 50 KB resursa, dok kod većine ostalih WordPress sajtova zahteva najmanje 300 KB.

Samo 0.5 sekunde!

Sa osnovnim WordPress postavkama, naši web sajtovi se učitavaju za manje od 0.5 sekunde. Optimizovani i napravljeni za brzinu.

0 %
Ocena Brzine
0 %
Ocena Brzine
0 ms
Vreme Učitavanja
0 %
Ocena Brzine

Ponosni Smo Na Saradnju Sa Našim Klijentima

Preko 100 uspešno završenih projekata izrade web sajtova

Naše Reference

Ponosni Smo Na Saradnju Sa Našim Klijentima

Preko 100 uspešno završenih projekata izrade web sajtova

Radujemo se susretu sa vama

+381 / 011 40 45 201

IZRADA WEB SAJTA

Novim web sajtom, poboljšanje poslovanja i sticanje novih klijenata je zagarantovano. Zajedno ćemo napraviti takav web sajt koji ste od uvek zamišljali ili želeli da imate.

IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Za Vas ćemo izraditi internet prodavnicu i sve ostalo što Vam je potrebno za uspešnu prodaju proizvoda na internetu. Sa internet prodavnicom ćete dopreti do novih kupaca.

DIGITALNI MARKETING

Povećajte posetu svom web sajtu ili internet prodavnici. Pokažite svoju ponudu pravim ljudima, u pravo vreme, na pravom mestu. 

Pre Nego  Što Odete ...

Znamo da nije lako doneti odluku brzo u minut ili dva. Izrada web sajta i Prezentovanje na internetu je kompleksnija tema.

Iz tog razloga  Pozivamo Vas na (on-line) sastanak na kome bismo se mogli upoznati detaljnije porazgovarati

DOZVOLITE DA SE UPOZNAMO I PORAZGOVARAMO

SAČEKAJTE

TEL: 011 40 45 201

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima