Izrada Internet Prodavnice
Vaša Radnja Na Internetu

Izrada internet prodavnice – Otvorite i pokrenite svoju radnju na internetu. Dođite do novih kupaca koji su na društvenim mrežama.

Besplatne Konsultacije

all-in-one-library

Dođite Do Novih Kupaca Proizvoda i Na Internetu

Prenesite svoje poslovanje iz realnog života i na internet. Doprite do novih kupaca, bez lokacijskih ili jezičkih ograničenja.

no-coding

Brza i Kvalitetna Izrada Internet Prodavnice

Izuzetno brzo vreme od ideje do realizacije i merljivih rezultata. Bez teoretisanja i slatkih reči, kojih ionako već ima dovoljno na tržištu!

page-building-blocks

Jednostavna Administracija i Uređivanje

Ukoliko želite, možete potpuno sami da upravljate proizvodima i radite sve potrebne izmene na internet prodavnici.

Prodaja Preko Interneta iz Godine u Godinu Nezaustavljivo Raste. OnLine Prodaja je Budućnost !

Ne Čekajte Da Vas Vreme Pregazi. Današnja ulaganja su mnogo manja nego što će biti ulaganja u Budućnosti.

Naša Kompanija
INTO d.o.o. Se Ponosi Jednom Od Najviših Bonitetnih Ocena

Kompanija INTO d.o.o. kroz brend za izradu web sajtova i internet prodavnica TOP SAJT jedna je od vodećih firmi u Srbiji u svojoj oblasti poslovanja.

Tehnička Superiornost Internet Prodavnica Koje Pravimo

Svaka Pojedinačna Linija Programerskog Koda Je Napravljena Da Bi Se Vaša Internet Prodavnica Otvarala Brzo. Imamo Brojke Koje To Dokazuju.

Bez jQuery

Mnogo puta blokiranje prikaza jQuery preprečava put optimizaciji i performansama. Dakle, umesto toga koristimo Vanilla JavaScript.

Manje od 50 KB

Naš prodavnica je lagana kao pero. Potrebno je manje od 50 KB resursa, dok kod većine ostalih WordPress sajtova zahteva najmanje 300 KB.

Samo 0.5 sekunde!

Sa osnovnim Woocommerce postavkama, naše prodavnice se učitavaju za manje od 0.5 sekunde. Optimizovane i napravljene za brzinu

0 %
Ocena Brzine
0 %
Ocena Brzine
0 ms
Vreme Učitavanja
0 %
Ocena Brzine

Želite Da Se Konsultujete Pre Odluke?

Izbor pravog poslovnog partnera za izradu web sajta ili internet prodavnice je prvi i najvažniji korak za Vaše uspešno vođenje biznisa.

Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da besplatno dobijete sve relevantne informacije i odgovoriće Vam na sva pitanja i nedoumice s kojima se suočavate pre nego što donesete konačnu odluku.

Nakon razgovora sa nama znaćete kakve su sve mogućnosti na tržištu, a takođe ćemo vas upoznati sa svim nedostacima koje biste trebali izbegavati.

Sistemski Pristup Izradi Internet Prodavnice
Rešavamo Pravnu, Finansijsku, Računovodstvenu, Organizacijsku, Administrativnu, Logističku stranu

Izrada Internet Prodavnice, Iskustvo u Svim Situacijama. Sve stvari koje su Vam potrebne za funkcionisanje.

01

Razgovor o Željama i Očekivanjima

Izrada internet prodavnice započinje otkrivanjem vaših potreba, želja i ciljeva. O svemu tome detaljno razgovaramo na uvodnom radnom sastanku, gde savetujemo i predlažemo konkretna rešenja. Naši stručnjaci razgovaraju sa Vama kako će internet prodavnica biti dizajnirana, koje funksionalnosti treba da ima, koliko proizvoda mora da sadrži, koliko kategorija će imati i koje marketinške strategije ćemo zajedno raditi kako bismo dostigli postavljene ciljeve. Pored savetnika za prodaju i marketing, u razgovor su uključeni project menager i stručnjak za SEO optimizaciju na google pretraživaču. 

02

Pravljenje Internet Prodavnice Počinje Pravljenjem Dizajna

Mi želimo da napravimo takvu internet prodavnicu kojoj će se Vaši posetioci diviti. Posebna pažnja se posvećuje dizajnu da izgleda besprekorno na svim uređajima:  na mobilnom telefonu, na tabletu i na desktop računaru. Pošto je naš cilj da se u potpunosti posvetimo Vašim željama i zahtevima, izrada dizajna počinje od izrade naslovne strane, pa do svih pojedinačnih stranica. Internet prodavnica će služiti kao Vaš prozor u svet. Mora izazvati divljenje, a istovremeno nuditi kompletno korisničko iskustvo, koje obezbeđuje da posetioci u najkraćem roku obave kupovinu ili pošalju upit.

03

Administracija Proizvoda

Uz pomoć našeg administracionog panela moći ćete da uređujete sve što je povezano sa prodavnicom. Brzo i lako.

PREGLED I OBRADA PORUDŽBINA – Alat koji Vam omogućava da proverite u kojoj fazi je porudžbina i pošaljete kupljene proizvode.
UREĐIVANJE PROIZVODA – Postavite promotivne cene, proverite zalihe i dodajte količinske popuste na proizvode.
POSTAVITE KATEGORIJE PROIZVODA Kategorizujte proizvode i uključite filtere za brzu pretragu.
OSVEŽAVAJTE SADRŽAJ – Izmenite ili dodajte sadržaj u Internet prodavnici.

04

Plaćanja i Slanje Proizvoda

Sa Vama zajedno možemo napraviti sistem povezivanja sa kurirskom službom i postaviti efikasan mehanizam plaćanja.

OPREDELITE MOGUĆE NAČINE PLAĆANJA – Savetovanje i postavljanje mogućih mehanizama za plaćanje:
1) Elektronski način plaćanja
2) Pouzećem, prilikom preuzimanja
3) Virmanom, uplatom na tekući račun

PODESITE USLOVE ZA DOSTAVUPovežite administracioni panel sa kurirskom službom i odredite cenu poštarine.

05

Alati Za Promociju i Prodaju

UPRAVLJAJTE KUPCIMA – Pogledajte ko su Vaši kupci, šta kupuju i koliko. Izvezite listu kupaca i koristite je za obaveštavanje putem e-pošte ili nekog drugog komunikacijskog kanala.

SNIŽENJE (KATEGORIJA) PROIZVODA  – Možete dodati popust na samo jedan proizvod, grupu proizvoda ili odrediti popust na količinu.

ISTAKNUTI PROIZVODI  – Istaknite nove proizvode ili one kojima ponestaje zaliha. Možete i istaknuti proizvode kojima se približavaju datumi isteka ili želite da ih prodate na bilo koji način.

FILTERI PROIZVODA  – Filteri za sortiranje po boji, proizvođaču, broju, veličini, polu, omogućavaju brzu pretragu i brzu kupovinu.

06

Hosting, Podrška i Održavanje Web Sajta

Za web sajtove koje kreiramo možemo predložiti kompanije koje se bave hostingom i registracijom domena. Predložene kompanije pružaju siguran i pouzdan hosting na kvalitetnim i brzim serverima.
Sa nama možete da potpišete ugovor o održavanju koji Vam nudi povlašćeni tretman, nižu cenu nadogradnje, brže vreme odziva podrške i stalnu dostupnost telefonom i e-poštom tokom radnog vremena. Obavezujemo se da će vaš web sajt biti siguran, adekvatno osvežen i ažuriran.

07

Oglašavanje na Google-u, Facebook-u, Instagram-u

Potencijalne kupce dovodimo u Vašu internet prodavnicu. 

GOOGLE OGLAŠAVANJE  – Oglašavanje na Google pretrazi će dovesti posetioce u prodavnicu koji traže upravo ono što imate da ponudite. Ove vrste ogašavanja povećavaju svest o proizvodu i brendu.

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (FACEBOOK I INSTAGRAM)   Zajedno sa vama biramo ciljne grupe. Određujemo geografske, demografske, interesne i druge karakteristike da bismo saznali koliko Facebook i Instagram korisnika ispunjava vaše kriterijume. Na osnovu karakteristika pripremamo optimizovane oglase koji su u skladu sa ciljevima i ciljnom publikom. Postavljamo merenje učinka i određujemo mesta za plasman oglasa.

U našoj ponudi želimo da Vam pružimo odlične finansijske uslove, ali i mogućnost individualno skrojenih rešenja koji su u skladu sa Vašim poslovanjem (prema vašim tačnim potrebama) i Vašim strateškim ciljevima.

Često Postavljena Pitanja

Veliki i opširan asortiman proizvoda ne predstavlja problem ili nije ograničenje za izradu internet prodavnice ili da ne možete da imate prodavnicu. 

Pre izrade internet prodavnice zajedno usaglašavamo sve proizvode, uradimo kategorizaciju proizvoda i odaberemo one koji su najatraktivniji da budu na najvidljivijem mestima

DA. Svakako možete imati internet prodavnicu a u njoj možete da ne prikažete cenu proizvoda. U takvom slučaju možete pozvati posetioce i potencijalne kupce da Vas kontaktiraju i tada ćete im reći cene Vaših proizvoda.

U proteklih 15 godina stekli smo iskustvo i zajedno sa Vama možemo da potražimo rešenje koje bi bilo najefikasnije što se tiče Vaše interne logistike.

Sa kuriskom službom, možemo dogvoriti mogućnost isporuke velikih, gabaritnih ili teških proizvoda.

Radujemo se susretu sa vama

+381 / 011 40 45 201

IZRADA WEB SAJTA

Novim web sajtom, poboljšanje poslovanja i sticanje novih klijenata je zagarantovano. Zajedno ćemo napraviti takav web sajt koji ste od uvek zamišljali ili želeli da imate.

IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Za Vas ćemo izraditi internet prodavnicu i sve ostalo što Vam je potrebno za uspešnu prodaju proizvoda na internetu. Sa internet prodavnicom ćete dopreti do novih kupaca.

DIGITALNI MARKETING

Povećajte posetu svom web sajtu ili internet prodavnici. Pokažite svoju ponudu pravim ljudima, u pravo vreme, na pravom mestu. 

Pre Nego  Što Odete ...

Znamo da nije lako doneti odluku brzo u minut ili dva. Izrada web sajta i Prezentovanje na internetu je kompleksnija tema.

Iz tog razloga  Pozivamo Vas na (on-line) sastanak na kome bismo se mogli upoznati detaljnije porazgovarati

DOZVOLITE DA SE UPOZNAMO I PORAZGOVARAMO

SAČEKAJTE

TEL: 011 40 45 201

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima