ZAŠTO IZABRATI TOPSAJT?

U Srbiji postoji velika konkurencija između ponuđača izrade web sajtova. Sa sigurnoću možemo da kažemo da Vam možemo ponuditi visok kvalitet, niske cene, a pre svega veliku pomoć u izradi vašeg web sajta tako da bude efikasan alat za prodaju. Pogledajte naše prednosti u odnosu na konkurenciju.

  1. Niska cena – Prilikom izrade, koristimo najsavremenije tehničke alate i standardizaciju koja nam omogućava brzu i efikasnu izradu web sajta. Zbog takve organizacije rada smo u mogućnosti da pružimo i nisku cenu izrade web sajta uz naravno visok nivo kvaliteta.
  1. Brza izrada – pridržavamo se principa rada “prvi koji ulazi, prvi i izlazi“. Smatramo, i držimo se toga da svaki klijent mora da dobije upravo ono što plaća. Ako u roku od 14 dana ne uspemo ili ne možemo da izradimo web stranicu, imate potpuno pravo da tražite povračaj sredstava i oko toga nema nikakvog spora.
  1. Visok kvalitet – Možemo da Vam ponudimo više od 200 dizajna, koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca.Svaki od dizajna ima svoje karakteristike i funkcionalnosto od najosnovnijih do najsloženijih. Vaše je samo da izaberete.
  1. Sveobuhvatna tehnička podrška – U saradnji sa nama dobićete vrhunske stručnjake u oblasti interneta i izradi tehničkih rešenja. Naš cilj je da sa Vašim web sajtom respektabilno nastupate na internetu. I to nije sve, savetujemo Vam kako da optimizujete web sajt, kako da ga uređujete i kako ga što bolje koristiti kao alat za prodaju. Na nas možete računati od početka do kraja.
  1. Iskustvo i kredibilitet – Sa preko 15 godina iskustva u izradi vrhunskih sajtova, naš tim programera i dizajnera ima dugogodišnju saradnju sa najvećim brendovima, kako u Srbiji, tako i u Sloveniji i Evropi.
  1. Širok izbor rešenja – Na volju imate veliki izbor različitih dizajna – U našoj ponudi možete birati između različitih boja i funkcionalnosti. Pored toga, u svakom dizajnu možete dodavati i interaktivne elemente koji su navedeni kao deo određenog paketa. Ono što je najbolje, jeste to da možete web sajt i sami uređivati bilo gde i bilo kada. Potrebna vam je samo veza sa internetom i na kraju, ali ne i najmanje važnijo, naša tehnička pomoć Vam je uvek dostupna putem e-pošte ili preko telefona.

Delite na društvenim mrežama:

Više o TOPSAJTU možete pročitati OVDE

Pre Nego  Što Odete ...

Znamo da nije lako doneti odluku brzo u minut ili dva. Izrada web sajta i Prezentovanje na internetu je kompleksnija tema.

Iz tog razloga  Pozivamo Vas na (on-line) sastanak na kome bismo se mogli upoznati detaljnije porazgovarati

DOZVOLITE DA SE UPOZNAMO I PORAZGOVARAMO

SAČEKAJTE

TEL: 011 40 45 201

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima